Drivhuse er gode til at dyrke medicinsk cannabis

Hvis der er en ting, som alle ved om marihuana, er det, at det har en klar duft. Mens nogle mennesker kan være upartiske for lugten, kan nabosamfund og virksomheder ikke være. Lugtkontrol og luftrensning er et problem, der sjældent er et problem i prydplantehuse, men for en cannabisproducent, der ikke er tilstrækkeligt håndteret med lugt, kan det resultere i hårde sanktioner.

 

et traditionelt drivhus

Mange områder i Canada og USA har strenge regler for lugtkontrol. GGS kan give dig lugtkontrolsystemer, der kan installeres i eksisterende drivhuse. Hvad angår områder, der i øjeblikket ikke har regler for lugt, er det ikke usandsynligt, at der vil være fremover, så det er vigtigt at tage udgangspunkt i udformningen af ​​dit kommercielle cannabisdrivhus. Det er også en god måde at opretholde et positivt forhold til naboerne.

Se hvordan du får det bedste ud af dit drivhus

Arbejdet i et kommercielt cannabisdrivhus er også stort set mere komplekst end i et traditionelt ornamentalt drivhus.

Når ornamentale afgrøder er tilberedt til markedet, er planterne typisk sleeve, boxed og sendt til deres destinationer. Cannabisplanter er ofte høstet og trimmet på stedet, hvilket gør processen lidt mere kompliceret end i et traditionelt drivhus.

Der er også mere arbejde involveret i kontrol af skadedyr og forurenende stoffer i et kommercielt marihuanadrivhus end der typisk findes i et prydplantehus. Skadedyr og sygdomme kan være skadelige for enhver afgrøde, men en forurenet cannabisafgrøde kan koste alt fra tusinder til millioner i tabt produkt, så det er afgørende, at hver plante kontrolleres grundigt. Cannabis er en forbrugsvirksomhed, der skal opfylde visse sundhedsmæssige krav, hvilket betyder, at der normalt er meget små dyrkere, der kan sprøjte for at undgå skadedyr, hvilket giver planterne meget mere sårbare. Som sådan er arbejde for at kontrollere skadedyr meget mere kritisk.

Se hvilke drivhuse du skal vælge til at dyrke planter

Med cannabis, der officielt er lovlig i Canada og med flere stater, der går mod legalisering, vil vi se mange flere cannabisproducenter, der kommer ind i branchen, og sandsynligvis meget mere vælger at dyrke deres afgrøder i drivhuse. Cannabis produktion er så småt ved at tage form i danmark, og drivhuse er den fortrukket måde at dyrke det på. Så hvis du har tænkt dig at dyrke cannabis så er det en god ide at vælge drivhuse, som dyrkningskasse. Derved skal du vælge nogle drivhuse der er egnet til denne dyrkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *