Hvad er godt ved hotellerne på Grønland?

Hotel Greenland satser

er adskilt fra områdets lufthavn – du kan nå dit hotelværelse fra terminalbygningen. Hvis du leder efter bekvem indkvartering, er dette et ideelt valg. For sine forretningsrejsende har Hotel Kangerlussuaq konferenceområder og pakker.

Nogle af de faciliteter, du finder, inkluderer Wifi og en restaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også rimeligt prissat vasketøjsservice til rådighed på Hotel Kangerlussuaq – når du overvejer det faktum, at Grønland ikke har vaskeri, vil du indse, hvor uvurderlig det er. Der er også gavebutikker lige i bygningen, som du kan gennemse under dit ophold. Værelserne og badeværelserne er rene, komfortable og rummelige. Nat satser starter på kr 194.

Mindre end 5 km fra Knud Rasmussen Museum, Diskobugten og Ilulissats bymidte er Hotel Icefiord, en ejendom der tilbyder nogle af de bedste faciliteter og værelser i Grønland. Terrassen er et dejligt sted at få udsigt til bugten, se massive flydende isbjerge og tag i alle de kulisser, der gør Grønland til et fantastisk sted at besøge. Der er også hyggelige fællesarealer indendørs såvel som mødelokaler, og gæsterne inviteres til at grille på terrassen i de varmere måneder.

Hvad er det bedste hotel på Grønland?

Hvis du vil gøre lidt socialt på din tur, skal du gå til Hotel grønlandsbarske bar og lounge. Hotel Grønland tilbyder også gæsterne en gratis morgenmad spredes hver morgen og har en restaurant, der serverer velforberedt regional og international billetpris. Personalet der er kendt for at være indbydende, gæstfri og tilgængelig, og tjenesten er fremragende. Gæsterne får også gratis transport til og fra Ilulissat International Airport.

Hotel Greenland satser tilbyder standard- og deluxe-værelser samt suiter i lejlighedsstil. Alle har flot møbler og fladskærms-tv. De opgraderede muligheder tilbyder ekstraudstyr såsom balkoner, opholdsområder med sofaer og tekøkkener med to brændeovne og mikrobølgeovne. Priser starter ved $ 197 per nat.

Det største hotel i Nuuk, Grønlands hovedstad og en af ​​de få firestjernede ejendomme i landet er Hans Egede Hotel. Dette er et populært sted for konferencer, og Hans Egede Hotel har også 140 suiter og 10 lejligheder til gæster, der rejser til området.

Der er to restauranter på stedet, Hereford Beefstouw og Restaurant Sarfalik. Den førstnævnte er en langvarig dansk steakhouse-kæde, der serverer lækre retter. Hans Egede Hotel har også en bar, Skyline Bar, beliggende på øverste etage, der giver en fantastisk udsigt over byen nedenfor.

Hvad tilbyder hotellerne af services?

En af de ting, som besøgende på Hans Egede Hotel har en tendens til at værdsætte mest er, at hver suite har eget badeværelse. Det er et ualmindeligt træk på de fleste grønlandske hoteller, som mange tager for givet. Lejlighederne ligger i et tårn ca. en kvart kilometer fra hovedbygningen, og hver er serviceret af hotellets personale og har et badeværelse og fuldt udstyret køkken.

 

En anden stor facilitet tilbydes gæsterne på Hans Egede Hotel, der vælger opgraderede værelser, er gratis internetadgang. Dette er en anden sjældenhed blandt landets hoteller, som typisk opkræver et gebyr for Wifi. Hver suite er også rummelig, lys og har en luftig stemning. Gratis kabel-tv, fladskærms-tv, minibar, pengeskab, radio og kaffe- og te faciliteter er standard med værelserne. Hans Egede Hotel gaver en dejlig frugtkurv til dem, der booker en opgraderet suite ved deres ankomst – dette er virkelig et af de mest luksuriøse steder at bo i Grønland. Nat satser på dette hotel starter på $ 185.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *