Hvilke kunstige blomster er de bedste

kunstige blomsterDet er sjældent, vi møder en person, der ikke elsker peonies! Da vi hjælper vores kunder med at vælge deres perfekte kunstige blomster, finder vi, at vores fauxhortensiaer gerne mange, silkeroser opdeler folk tydeligt til elskere og hadere, men vores kunstige pioner har et særligt sted i folks hjerter. Årsagen til deres popularitet stammer fra deres flygtige skønheds lidenskab, deres dejlige kronblade danner en perfekt formet blomst i så kort tid, før de dræber deres kronblade på dit sofabord som en lavine. Folk fortæller os også, at de havde peonies som en del af deres brudebuket, og denne kunstige blomsters symbolik i den kinesiske kultur giver det ekstra særlig betydning for mange.

Det synes derfor kun passende, at vi ved at fortsætte med at udvide vores sortiment af kunstige blomster af høj kvalitet, fortsætter med at søge den perfekte pæon og i denne uge lancerer vi vores nyeste og største pæon til dato i ren hvid og magenta pink. For at hjælpe dig med at vælge dine perfekte pæoner og lære, hvilken blanding der er let at blande, er her et overblik over vores sortiment, som nu indeholder fire stilarter og syv forskellige farver. God fornøjelse!

Hvad skal du være opmærksom på ved silkeblomster

Vores mest populære pæon afspejler den klassiske cupped peony stil og kommer komplet med en lille knopp og lækre blade. De bløde, lækker kronblade hænger forsigtigt som om de måske falder til enhver tid og indbefatter håndmalede rører for at afspejle naturen. Denne blomst er tilgængelig i (med uret fra øverst til venstre) fuchsia, burgundy, hvid, fersken, lyserød og lyserød, den er 50 cm høj og farverne kombinerer perfekt sammen.

Planlægning af vores bryllup føles som et vidunderligt men uendeligt spor af beslutningstagning! Fra at vælge det perfekte mødested og klæde sig ned til bryllupsfavørerne, er der mange detaljer, kan jeg forestille mig, som vores gæster ikke engang vil komme til at se.

Jeg kan dog garantere at kunstige blomsterne ikke vil gå ubemærket, da de ofte giver den største visuelle effekt (foruden bruden!).

Jeg er en planlægger, så valget af kunstige blomster til mine brude- og brudepiger buketter har været en stor oplevelse. Som direktør for Amaranthine Blooms planlagde jeg allerede at have det bedste fra begge verdener ved at kombinere vores faux kunstige blomster med frisk og lige så langt foran brylluppet, jeg elsker, at jeg ved præcis, hvordan buketterne vil ligne ned til den kroniske præcise skygge. Ikke alene vil de forblive friske fra nu til den store dag, men de vil stadig se det samme på vores 10 års bryllupsdag!

Vælg silke blomster og gå ikke galt til de store begivenheder

Vi gifte os i februar i et meget varmt klima, men pryder hortensiaer og pæoner, der er helt uden for sæsonen og ville vilde Francisk i varmen. I stedet for at bruge store mængder på friske blomster uden for sæsonen, vil faux kunstige blomster være perfekte.

Derudover vil ceremoni og modtagelse blive afholdt i samme mødested, så alle arrangementer af bordet skal indstilles før ceremonien. Jeg kan ikke bære at tro, at så mange penge ville blive brugt på at flyve uden for sæsonen, ikke-lokale kunstige blomster kun for at de skulle se trist og visne på det tidspunkt gæsterne sad til middag. Vi kan undgå dette ved at bruge faux kunstige blomster, der stadig vil se friske længe efter at gæsterne er gået hjem og i slutningen af ​​natten, i stedet for at kaste kunstige blomsterne væk, kan de bringes hjem eller gives til vores gæster som gaver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *