Massagebrikse kan have flere funktioner

Uanset om du er på udkig efter dit første stationære massagebord, eller du har brug for at tilføje en anden til din voksende praksis, kan du vælge det rigtige massagebord, og det kan være en skræmmende opgave for selv de mest erfarne massageterapeuter.

 

flere massagebrikse

Da masterminds på ikoniske virksomheder som Earthlite, Oakworks, Inner Strength, Custom Craftworks og Fiskene fortsat skaber stationære terapitabeller, spa massagebrikse, luksuriøse massagebrikse og traditionelle massagebrikse, der giver større komfort, support og ergonomiske løsninger, så også må kunsten at vælge det perfekte bord blive raffineret.

Stationære kiropraktorborde

Vores topkvalitets stationære borde kan også bruges til næsten enhver form for terapiarbejde, herunder kiropraktik, fysioterapi, reiki og selvfølgelig massagebehandling. Hvis du leder efter et pålideligt bord til at behandle dine kunder, kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr!

Hold hvad der er i tankerne

Hver af vores stationære massagebrikse er blevet udvalgt specielt for sin exceptionelle kvalitet; styrke, komfort og holdbarhed. Alle vores massagebrikse har vertikale højdejusteringsmekanismer.

Massagebrikse er enhver fysioterapeut drøm

Når du sorterer gennem de mange stationære massagebrikse til salg, er det vigtigt at ignorere de funktioner, du ikke har brug for. Det er jo simpelthen for nemt at “opsuge” dig selv, når du gennemser nogle af de fantastiske funktioner, som et hvilket som helst antal af vores massagebrikse har. Hvis du ligner resten af ​​os, anbefaler vi bestemt at have en liste over hånden, der minder dig om de ting, du har brug for. Det behøver ikke at være detaljeret, bare liste et par udløsende ord, der vil holde dig fokuseret.

Nøglefunktioner at overveje

Det klassiske stationære massagebord:

Dette er den “traditionelle” massage bord med en polstret, statisk top, der ikke vipper til assisterede oprejste positioner. Den klassiske stil har stadig mange moderne frynsegoder, såsom kraftløftere til højdejustering af touch-of-the-bottom.

Manuel justering: Sedona Stationary Earthlite Massage Table

Strømjusteringer: Elegance Pro Basic Electric Lift Custom Craftworks Table

Hvis de massageteknikker du praktiserer kræver, at du regelmæssigt justerer din klients position – som i karrosseri og sportsterapi – er et massagebord, der har flere grader af højde, absolut værd at overveje. Massagebrikse tilbyder nu et udvalg af hydrauliske massagebrikse, elektriske massagebrikse og manuelle justeringsborde, der passer til dine behov.

Massagebrikse som er funktionelle

Manuel justering: Sedona Tilt EarthLite Stationær Massagebord

Hydraulisk justering: Aura Deluxe Custom Craftworks Stationær Massagebord

Elektrisk justering: Performalift Salon Top Oakworks Massagebord

Det stationære massagebord med opbevaring:

Et stationært massagebord med opbevaring kan bevare din hygiejne, når alternativt rum er begrænset. Hvis du er på udkig efter ekstra plads, har vi flere massagebrikse med opbevaring her på Massagebord nu. Earthlite stationære massagebrikse har især ofte flere basevalg: hylder, skuffer og bøjle.

Vi har dedikeret os til at tilbyde dig højeste kvalitet værktøjer til at sikre, at vi er i stand til at give dig mulighed for at øve dig i højeste grad af din færdighed. Værktøjer er imidlertid ikke blot fysiske apparater. Med dette i betragtning blev vores Buyers Guide skabt til at være et simpelt overblik over kerneforskellene mellem bærbare massagebrikse og stationære massagebrikse, så du lettere kan bestemme hvilke værktøjer der vil gavne dig og dine kunder mest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *