Vinreoler er vigtigt i et køkken

Middelmådige vinholdere vil ikke vise din vinsamling sikkert og smukt. Hvis du har et dilemma i at vælge typen af ​​vinholdere til dine behov, vil Vinkælder Designers Group i Las Vegas hjælpe dig. Vi tilbyder smagfuldt designede træ- og metal vindukker både til bolig- og kommercielle anvendelser.

den vinreol

Vi vil skabe det perfekte vinlagringssystem til din samling ved hjælp af vores ekspertise, erfaring og kreativitet.

Med mange stilarter af vinholdere er det ikke overraskende, hvis du finder det udfordrende at vælge det vinlagringssystem, der passer til dine behov. På Vinkælder Designers Group skaber vores specialister vinstativer med form og funktion i tankerne. Vi forstår, at den vinreol, der holder din flaske, spiller en afgørende rolle for at skabe den atmosfære, du vil have i din vinkælder.

Uanset dine krav, vil vi imødekomme dine behov. Vi tilbyder en bred vifte af vinholdere. Vi har kit vinreol og brugerdefinerede vinholdere. For at hjælpe os med at bestemme den ideelle type vinplade til dit rum, skal vi samle relevante oplysninger fra dig. Vi skal kende følgende:

Efter en omhyggelig vurdering af dine æstetiske og funktionelle behov vil vi anbefale de bedste vinholdere. Husk på, at vi ikke vil tvinge dig til at følge vores forslag. Det er stadig dit valg af vinstativ, der vil blive brugt til at opbygge din drømmevinkælder.

Vinreoler er fantastiske på mange måder

Selvmonteringssæt vinholdere er omkostningseffektive og er bedst til opbevaring af høj massefylde. Ingen kompromiser er lavet i kvalitet mellem disse og brugerdefinerede vinholdere. Forskellen er simpelthen, at de kommer i standardstørrelser og stilarter. Der er så mange, at de kan blandes og matches for at skabe en væg til væg smuk vinkælder i næsten alle tilfælde.

Prisen på disse stativer er betydeligt lavere. Kits er en fantastisk måde at rakke dit værelse økonomisk på. Fyldstoffer og udvidelser kan derefter tilføjes for at hjælpe med at oprette det “brugerdefinerede” udseende.

For at give stabilitet og beskytte din samling, udstyre vi alle vores trævinduer med vandrette dado spacerstænger og en 1,5 “tå-kick base. Vi håndsand kanterne for ikke at skade vinetiketterne. For at holde vinreol på plads, hæftes og limes fast.

Standardåbningen til hver kabine er 3 ¾ “. Vores træ vinreols kommer i forskellige bredder, højder, dybder og konfigurationer. De mest almindelige træarter vi bruger til fremstilling af vinholdere er Sapele Mahogany, Malaysisk Mahogni, Premium Redwood, All-Heart Redwood, Knotty Alder og Pine.

Vinreoler er det der skal være i et værd køkken

Hver af disse arter har sine fordele og ulemper. Vores eksperter vil hjælpe med at bestemme den mest egnede type træ til dine behov.

Traditionelle Vinreol Styles

Kvartalsrunde

Individuelle vinholdere

Kolonne vinholdere

Kolonne vinholdere med en displayrække

X placeringer

Diamantkasser

Rektangulære beholdere

Massivt gitter

Gitterbakke og sag

Arch med bordplade

Glas vinreol

Vandret displayholder

Vandfald vinreol

Custom Vinreols: Ideel mulighed for vin samlere, der ønsker at skabe et unikt vin display område i deres vinkælder

Hvis du vil have din vinreol designet og bygget til at passe til størrelsen og formen på dit vinrum, skal du vælge tilpassede vinholdere. Denne mulighed vil også hjælpe med at maksimere opbevaringskapaciteten på din vinkælder, fordi det giver dig mulighed for at udnytte alle rum godt.

Selvom det er dyrere end kit vinholdere, vil tilpasning af dit rack tillade dig at indarbejde dit eget design. Du kan tilføje funktioner for at øge vinkælderens appel og funktionalitet.

På Vinkælder Designers Group ønsker vi altid vores kunder at have et vinrum, der afspejler deres personlighed. For at skabe et enestående vindisplay kombinerer vi forskellige vinreol stilarter.

Moderne vinskærme har været stigende i efterspørgsel både i boligbyggeri og kommercielt vinkælderbyggeri. Vi bruger metal vinholdere til at skabe moderne vinkældre. De er slanke, elegante og nemme at installere. De går godt med enhver indretning.

Vinreoler er gode at have i et køkken

På Wine Cellar Designers Group anbefaler vi metal vinholdere fra VintageView. De er en af ​​de mest betroede udbydere af stilfulde og funktionelle vinlagringssystemer i Amerika. Deres metal vin lagringssystemer er tilgængelige i forskellige stilarter og kapaciteter.

Vi tilbyder også Cable, STACT og Ultra PEG vinholdere. Nogle er lavet af smedejern, mens nogle er rustfrit stål. Afhængigt af dine ønsker vil vi udnytte det metal vinstativsystem, der passer til dine behov.

Undgå fejlen ved at vælge den forkerte stil af vinholdere. Arbejd med Vinkælder Designers Gruppe for at sikre, at dine dyrebare vine opbevares og vises i slidstærkt og smagfuldt designet vinholdere. Vi tilbyder vinlagringssystemer, der passer til ethvert budget.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig vinstativ designer og producent i Las Vegas, ring os i dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *